Succesvol zelfstandig starten

Steeds meer initiatiefrijke mensen zetten de stap. Nu het attest van bedrijfsbeheer niet langer nodig is en de vestigingswet gevoelig wordt versoepeld, werd de drempel om zelfstandig aan de slag te gaan nog lager. Fijn dat onze zin om te ondernemen hoog oplaait!

Succesvol zelfstandig starten

Maar enkel met wilskracht, enthousiasme en schitterende plannen kom je er wellicht niet. Met de juiste kennis, inzichten en vaardigheden ga je lijnrecht op je doel af om je dromen effectief te realiseren en er meteen een groeiend succes van te maken.

Daarom lanceerde Syntra de ‘start me up’ trajecten. Samen zoeken we uit wat jij precies nodig hebt om te slagen in je missie. Op basis van je noden, wensen en doelwitten tekenen we samen jouw persoonlijk parcours uit met doelgerichte training, coaching en workshops. Jouw docenten en coaches zijn zelfstandige ondernemers pur sang die als geen ander weten hoe de vork in de steel zit. Je collega-cursisten bruisen van de energie. Je maakt deel uit van een stimulerend netwerk met een sterke missie: iedereen mee en samen het pad effenen voor een veelbelovende toekomst als zelfstandig ondernemer!

maak een afspraak voor een gratis intake

Met simpele grondstoffen een topproduct maken, dat geeft mij voldoening
Boris Bake Boutique
"hoe" en "wat" bij de opstart van mijn nieuwe zaak
fitnessuitbater
De drang was zo groot, dat ik me zonder nadenken heb ingeschreven
orthopedagogie